Dva odbornika uhapšena zbog nanošenja tjelesnih povreda

Radio Foča - 04. marta 2022. 058.ba

FOČA – U pauzi redovne sjednice Skupštine opštine Foča došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između odbornika, nakon čega je intervenisala policija i uhapsila odbornike Milorada Kostića i Ognjena Bodirogu.

Iz Policijske uprave je saopšteno da su uhapšena lica čiji su inicijali M.K. i O.B, oba iz Foče, zbog počinjenog krivičnog djela tjelesna povreda.

„Policijskoj upravi Foča je prijavljeno da je u sali Centra za kulturu i informisanje Foča, prilikom održavanja redovne sjednice Skupštine opštine Foča, došlo do fizičkog napada između lica inicijala M.K, O.B. i M.N. iz Foče“, navodi se u saopštenju.

Tom prilikom tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala M.N, kojem je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Foča nakon čega je otpušten na kućno liječenje.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela tjelesna povreda.

Istraga je u toku, a uhapšena lica u toku dana biće puštena iz pritvora.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.