Bogat program učenika za Dan škole

SRNA - Jovana Borovčanin - 25. maja 2022. 058.ba

VIŠEGRAD – Učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“ juče su proslavili Dana škole – Svete Ćirila i Metodija i tim povodom su uz pomoć učitelja i nastavnika pripremili bogat program.

U programu su istaknuti učenički rezultati postignuti u različitim oblastima, među kojima su informatika, fizika, matematika, srpski jezik, te više sportskih takmičenja na kojima su ostvarili zapažene rezultate.

Direktor škole Momir Radojčić rekao je da su nakon dvije godine pandemije dočekali da dostojanstveno obilježe Dan škole.

„Naši učenici sa svojim nastavnicama pripremili su prigodan program gdje je predstavljeno sve što je urađeno u prethodnoj školskoj godini. Ova školska godina je uspješna što pokazuju rezultati našeih učenika“, istakao je Radojčić.

On je naglasio da su učenici na odličan način predstavili školu i grad, a prije svega na kvizu „Nauči se čovječe“, gdje su ušli u finale zajedno sa četiri škole iz Republike Srpske.

U okviru programa predstavili su se članovi Srpskog sokolskog društva „Kralj Petar Ujedinitelj“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.