Predstavljanje višegradske turističke ponude na Zlatiboru

SRNA - Jovana Borovčanin - 20. maja 2022. 058.ba

VIŠEGRAD – Turistički potencijali i ponuda Višegrada biće predstavljeni 26. maja na Zlatiboru, potvrđeno je Srni u opštinskoj Turističkoj organizaciji.

Iz ove organizacije ističu da će biti predstavljena rijeka Drina, kao i vlasnici brodića i brodova, glisera, zip-lajna i SUP daski.

„Cilj je da povećamo broj turista koji dolaze sa Zlatibora, najposjećenije planine iz okruženja, da uspostavimo još veću saradnju i da turisti sa Zlatibora dolaze još češće na izlete u Višegrad“, naveli su u ovoj organizaciji.

Prezentacija Višegrada na Zlatiboru, organizovaće se na osnovu protokola o saradnji dvije turističke organizacije.

Višegrad je privlačna destinacija za turiste iz cijelog svijeta, a najposjećenija mjesta su ćuprija na Drini, kompleks Andrićgrad, višegradska banja „Vilina vlas“, manastir Dobrun, a sve je više zainteresovanih turista za vožnju brodićima, vozićem i druge atraktivne ponude.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.