Nema kraja posljedicama saobraćajne nesreće kod Rogatice

Tekst i foto: Sreten Mitrović - 03. juna 2022. 058.ba

MALA ANA NOVA ŽRTVA

ROGATICA – Tuga nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 21. maja oko 22,40 časova i zavila u crno više porodica u Rogatici nikako da prođe. Poslije smrti Mladene Stojanović (39) koja preminula ubrzo nakon nesreće i 18-godišnje Milice Č., stigla je vijest da je preminula i tromjesečna beba Ana S., koja je nakon pokušaja liječenja u Foči, Koševu u Sarajevu i Univerzitetskom centru u Banja Luci, prebačena na liječenje u Beograd. Spasa joj ipak nije bilo i ona je treća žrtva ove teške saobraćajne nesreće, kakva se po obimu i posljedicama ne pamti u Rogatici.

Povodom smrti male Ane, njene majke Mladene i 18-godišnje Milice, načelnik opštine Milorad Jagodić donio je danas odluku prema kojoj se ponedjeljak, 6. juna proglašava danom žalosti na cijelom području opštine. Tog dana će zastava pred zgradom Opštinske uprave biti spuštena na pola koplja. Na pola koplja će biti spuštene i pred svim javnim preduzećima i ustanovama, svim organizacijama i društvima širom opštine.

Na dan žalosti, kaže se u odluci načelnika opštine, na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati niti na drugi način koristiti muzika u ugostioteljskim objektima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.