Cvijanović: Očekujemo pobjedu kao potvrdu za sve što je urađeno

27.09.2022.

VIŠEGRAD – Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da su republičke institucije u Višegrad uložile ogromna sredstva i da kao potvrdu za sve što je urađeno očekuje pobjedu SNSD-a.

– Aktivirali smo velike resurse da bi stanovnici mogli da imaju svoje mjesto koje je postalo i turistička ponuda i jedna od najljepših u cijeloj našoj regiji, ali i sve druge stvari koje su bile neophodne za život naših građana – rekla je Cvijanović u Višegradu, gdje je održana predizborna tribina SNSD-a.

Ona je naglasila da Višegrad ne treba da bude mjesto bilo kakve svađe, već mjesto razvoja, okupljanja, pobjede, mjesto koje se može ponuditi cijelom svijetu.

– Ovdje dolazimo sa srcem jer znamo kakvi su poduhvati iza nas, ali isto tako znam da u narednom periodu i ovaj grad, kao i mnoge druge naše lokalne zajednice, očekuje dalji razvoj – istakla je Cvijanović.

Kandidat za narodnog poslanika u Izbornoj jedinici devet Darko Andrić poručio je da je Višegrad za SNSD i da odlučno nastavlja sa započetim projektima, koji su u prethodnom periodu djelimično zaustavljeni na lokalnom nivou.

– Prije svega, moramo da odbranimo Republiku Srpsku, da sačuvamo sve njene vrijednosti, nadležnosti, a onda ćemo razvijati svaku lokalnu zajednicu, pa i Višegrad i regiju i da građani dobiju ono što zaslužuju – istakao je Andrić.

Na javnoj tribini SNSD u Višegradu bili su prisutni i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, kandidati za Predstavnički Dom Parlamentarne skupštine BiH i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske u ovoj izbornoj jedinici.