Dejan Krsmanović novi predsjednik FK „Drina“

22.02.2023.

VIŠEGRAD – Dejan Krsmanović izabran je za predsjednika Fudbalskog kluba „Drina“ iz Višegrada umjesto dosadašnjeg Gorana Bogdanovića.

Krsmanović je rekao Srni da je svjestan svih poteškoća sa kojima se klub susreće, a sa kojima se kao predsjednik, zajedno sa drugim članovima Upravnog odbora i članovima Skupštine kluba mora izboriti.

„Klub trenutno nastupa u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa istok, što smatram da je ispod renomea kluba, ali što je nažalost i realnost kluba u ovom trenutku. Nadam se da ćemo stvoriti preduslove da naš klub vratimo tamo gdje mu je i mjesto, a to je Prva liga Republike Srpske. Mlađe kategorije nastupaju u nekvalitetnim područnim ligama, te ćemo učiniti sve da naša djeca igraju u kvalitetnoj ligi“, naglasio je Krsmanović.

Krsmanović je poručio da će dati sve od sebe da ostvare što bolji kontakt sa Fudbalskim Savezom Republike Srpske i BiH, te Ministarstvom za omladinu porodicu i sport Republike Srpske, što je u prethodnom periodu nedostajalo.

Izbornoj skupštini Fudbalskog kluba „Drina“ prisustvovao je i načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević koji je rekao da je ovo klub sa najdužom tradicijom, što mu garantuje budućnost uz podršku opštine Višegrad.

Fudbalski klub „Drina“ osnovan je 1924. godine.

SRNA - Jovana Borovčanin