Otvorena dječija igraonica u Andrićgradu

08.07.2023.

ANDRIĆGRAD – Danas je svečano otvorena dječija igraonica u Andrićgradu.

Više od stotinu mališana uživalo je u novoj ponudi sa najmodernijim atrakcijama.

“Drago nam je što su novi sadržaji, tobogani, ljuljaške, tromboline, ringišpil, penjanje po zidu, lavirint, oduševili naše najmlađe goste. Ovom prilikom zahvaljujemo se djeci, kao i njihovim roditeljima što su učinili da se u Andrićgradu začuje najljepša muzika. Dječija graja je najbolja melodija za promociju i razvoj Andrićgrada, i našeg Višegrada. Kolektiv Andrićgrada zahvaljuje se svim posjetiocima koji su nam pružili podršku i iskazali zahvalnost za novi dječiji sadržaj” – saopšteno je iz Andrićgrada.

Iz Kamenog turističkog kompleksa najavljuju u narednim danima otvaranje i rođendaonice koja će biti u sklopu igraonice.

Svim ljubiteljima plovnog turizma preporučuju vožnju Lotikom, najvećom atrakcijom na Drini.

Andrićgrad, uz podršku OC “Jahorina” kreće u nove turističke projekte u Višegradu. Akva park i novi turistički sadržaji povezaće Jahorinu, Andrićgrad, Mećavnik i Mokru Goru sa Zlatiborom.

Andrićgrad i Višegrad biće nezaobilazna turistička, kulturna i obrazovna mjesta u Republici Srpskoj koja će pored Jahorine biti turistički biser, ne samo Srpske, već i regiona, poručeno je nedavno na medijskom predstavljanju novih planova idejnog tvorca Emira Kusturice, predstavnika državnog kapitala u Andrićgradu Nedeljka Eleka i ministra trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Denisa Šulića.

369portal.rs