Podjela novogodišnjih paketića

27.12.2023.

RUDO – Dana 27.12.2023. godine u Domu kulture Rudo (velika sala) u organizaciji Opštine Rudo, JU Centar za socijalni rad Rudo, Sindikalne organizacije radnika Opštinske uprave Rudo i CKPD „Prosvjeta “Rudo održana je novogodišnja predstava za djecu pod nazivom “Novogodišnja čarolija “u okviru koje je podijeljeno 106 novogodišnjih paketića koje je obezbjedila opština Rudo i 36 novogodišnjih paketića koje je obezbjedila Sindikalna organizacija radnika Opštinske uprave Rudo.

Novogodišnji paketići podijeljeni su za:

  • učenike od prvog do petog razreda Osnovne škole “Rudo“,
  • djecu polaznike vrtića „Čarobni kutak “Rudo,
  • korisnike dnevnog boravka za djecu i mlade sa smetnjama razvoju, u okviru Ju Centar za socijalni rad Rudo i
  • djecu radnika članova Sindikalne organizacije radnika Opštinske uprave Rudo.

Načelnik opštine Rudo Dragoljub Bogdanović izjavio je da je opština Rudo obezbjedila ukupno 153 novogodišnja paketića za sve učenike od prvog do petog razreda osnovne škole „Rudo “i osnovne škole „Boško Buha “Štrpci, djecu polaznike vrtića „Čarobni kutak “Rudo i korisnike dnevnog boravka za djecu i mlade sa smetnjama razvoju, u okviru Ju Centar za socijalni rad Rudo.

Podjela novogodišnjih paketića za 47 učenika osnovne škole „Boško Buha“ Štrpci planirana je za 29.12.2023.godine u prostorijama ove osnovne škole sa početkom od 8:00 časova.

Opština Rudo