Novo u Rogatici – Sport realiti radnja u „Zvorničanki“

24.01.2024.

ROGATICA – Rogatica kao mjesto na obalama brze i bistre Rakitnice i centar opštine sa dugom trgovačkom tradicijom,  posebno u proizvodnji mesa i mesnih prrađevina, pred kraj sada već prošle godine dobilo je i jednu novu, kakvu do sada nije imala, specijalizovanu prodavnicu sportske opreme  za sve generacije u  porodici.

Radi se o sport realiti radnji koja je otvorena uatraktivnim  prostorijama, takođe nove, robne kuće „Zvorničanka“ u kojoj se po vrlo povoljnim cijenama može kupiti sva vrsta sportska oprema  (obuća, odjeća i rekviziti) poznatih i brendiranih proizvođača ne samo sa prostora bivše SFRJ nego i Evrope i svijeta.

Ovom novitetu u svom mjestu  posebno su se obradovali mladi koji za kupovinu lijepih i modernih patika, cipela ili sportskih vindjaka, majica, jakni  ne moraju ići u susjedna ili druga veća mjesta. Sada to imaju kod kuće  i, što je posebno važno, po za njih pristupačnim cijenama, pa čak iz uz odloženo plaćanje. To se već svakodnevno, osobito uz večernje izlaske, može vidjeti na ulicama, zabavama i drugim prilikama bilo da se radi o obući ili odjeći,  rače poslovođa u ovoj radnji Jadranka Racković, a to je i ocjena  mnogih Rogatičana.

Tekst i foto: Sreten Mitrović