Košarkaši putovali na evroligašku utakmicu

05.02.2024.

NOVO GORAŽDE – Članovi Košarkaškog kluba „Vlade Divac“ iz Novog Goražda, zajedno sa svojim trenerom Rajkom Kojićem, boravili su protekle sedmice u Beogradu gdje su u „Štark areni“ posmatrali evroligaški duel između „Crvene Zvezde“ i „Barselone“.

Bila je ovo prilika da naši talentovani sportisti i sportistkinje uživo pogledaju vrhunski košarkaški meč, odnosno da se nađu među 20.835 gledalaca i tako budu dio spektakla koji su priredili navijači „Crvene Zvezde“.

Putovanje u Beograd pomogao je poznati beogradski ugostitelj i biznismen, Vladimir Mačar, koji je našim košarkašima obezbijedio ulaznice za meč, te ručak u svom restoranu. Ovo nije prvi put da Mačar, rodom Goraždanin, pomaže ljude iz svog kraja i zaista je širok spisak raznih sponzorstava i humanitarnih akcija u kojima je učestvovao. Trener i rukovodstvo Košarkaškog kluba „Vlade Divac“ ovom prilikom još jednom izražavaju veliku zahvalnost gospodinu Mačaru, jer je mladim košarkašima iz Novog Goražda omogućio da uživo osjete spektakl najvažnijeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja.

Opština Novo Goražde