Nova pobjeda Radničkog

05.02.2024.

NOVO GORAŽDE – Futsaleri Radničkog su juče u Novom Goraždu savladali kolege iz Kalinovika sa 6:3. Pred oko stotinu gledalaca, „pala“ je ekipa koja se u tekućoj sezoni bori za plasman u viši rang takmičenja.

Poveli su gosti, pogotkom Lončarevića u petom minutu utakmice. Radnički uzvraća u 22. minutu, kada Danijel Čarapić postiže svoj prvi pogodak na meču i izjednačuje rezultat na 1:1. Već u 29. minutu – potpuni preokret. Cigale dovodi u vođstvo domaćina i sa rezultatom 2:1 se odlazi na poluvrijeme.

Na samom početku drugog poluvremena, već u 32. minutu, Danijel Čarapić postiže efektan drugi pogodak, čime povećava prednost Radničkog na 3:1. Lončarević u istom minutu smanjuje prednost domaćina na 3:2, a već u narednom Đorđe Đurđević ponovo vraća Radnički na dva gola prednosti. Na 5:2 povisio je svojim trećim Golom na meču, Danijel Čarapić, u 35. minutu. U 38. minutu, Kalinovik preko Kovačevića smanjuje prednost Radničkog na 5:3, da bi konačan rezultat postavio Aleksandar Milović svojim golom u 40. minutu.

Trenutno Radnički zauzima šestu poziciju na tabeli, čvrsto se usidrivši u njenoj sredini, sa osvojenih 16 bodova, dok je Kalinovik treći, sa 25 bodova na svom kontu.

Briljirao je, dakle, Danijel Čarapić, trostruki strijelac na meču, a ovo je njegov drugi pogodak koji se slobodno može nazvati evro-golom.

Opština Novo Goražde