Mladen Đurević jednoglasno predložen za kandidata za načelnika

28.05.2024.

VIŠEGRAD – Aktuelni načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević jednoglasno je na sjednici Opštinskog odbora /OO/ SNSD-a predložen za kandidata za načelnika te opštine na predstojećim lokalnim izborima.

„Na prijedlog svih mjesnih odbora, a i na sjednici OO potvrđena je još jedna kandidatura za predstojeće izbore“, rekao je Đurević, koji je predsjednik OO SNSD Višegrad.

Đurević je zahvalio svima koji su dali svoj prijedlog i jednoglasno podržali njegovu kandidaturu.

On je rekao da predstoje velike obaveze i u narednom periodu.

„Sve što smo radili u prethodnih osam godina treba da nam bude putokaz za sve ono što ćemo da radimo u narednim godinama. Prioritet treba da nam budu djeca, opstanak na ovim prostorima i sve ono čime se opština bavi, od infrastrukture, podrške, podsticaja“, napomenuo je Đurević.

Darko Andrić iz Izbornog štaba SNSD Višegrad rekao je da je potvrđeno prijeko potrebno jedinstvo za predstojeći period u teškim vremenima za cijelu Republiku Srpsku i za Višegrad.

„Konačno rasterećni možemo ući i u naredni mandat. Od korone, blokade Skupštine i svih drugih podmetanja koje smo imali u proteklom periodu uspjeli smo da se izborimo zbog jedinstva i snage koju pokazuje SNSD svakodnevno na terenu i na skupovima“, istakao je Andrić.

On je dodao da Višegradu i Republici Srpskoj nikada nije bilo potrebnije jedinstvo.

„Svjedoci smo svih mogućih vrsta napada da nas proglase onim što nismo. Zato se moramo držati zajedno i još jednom pokazati da je SNSD najodgovornija stranka u Republici Srpskoj sa najodgovornijim pojedincima“, istakao je Andrić.

SRNA - Jovana Borovčanin