Otkrivene tri krađe struje u Foči

SRNA - 24. aprila 2013. 058.ba

Struja

FOČA – Na tri lokacije u Foči u proteklom periodu izvršeno je skidanje ili oštećenje službene plombe na mjernim instrumentima za potrošnju električne energije – saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Krivično djelo „Skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka“ juče je pisanim putem prijavila „Elektrodistribucija“ Pale, Radna jedinica Foča.

Policijski službenici iz Foče su, uz saglasnost nadležnog tužioca, izvršili uviđaj i utvrdili da su plombe oštećene na elektro–brojilima stanova lica čiji su inicijali J.R. i V.M. u Ulici Vuka Karadžića, te na brojilu za stan lica čiji su inicijali B.V. u Ulici kralja Petra u Foči.

Policijski službenici Policijske stanice Foča podnijeli su i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali R.D. zvani „Srce“, zbog toga što je u UO „Pikolo“ u Ulici vojvode Radomira Putnika u Foči fizički napao lica čiji su inicijali Ž.C. i I.D.

Policijskoj stanici Foča juče je prijavljeno i da je u toku noći između 22. i 23. aprila izgorjela štala vlasnika čiji su inicijali V.S. u selu Vojnovići, opština Foča.

Uviđajem je utvrđeno da su uzrok požara neispravne elektroinstalacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Povezane teme: , ,