Održana godišnja skupština KK Rogatica

12.04.2015.

KK Rogatica

Povjerenje Tomislavu Batiniću

ROGATICA – Na redovnoj godišnjoj Skupštini košarkaškog kluba Rogatica za novog predsjednika izabran je Tomislav Batinić, dok su za ostale članove Upravnog odbora imenovani Tomislav Puhalac, Milan Vukadin, Borko Samardžija, Bojan Puhalac, Ljuban Kojić i Mladen Šibalija. Predsjednik Skupštine rogatičkih košarkaša u narednom periodu će biti Slaviša Bojović.

Usvojen je izvještaj o radu kao i finansijski izvještaj za protekli mandat, a članovi Skupštine su jednoglasno prihvatili plan rada i finansija kluba za nastupajući period. Nakon izbora za prvog čovjeka KK Rogatica Tomislav Batinić se zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao da je pred novim rukovodstvom dosta izazova.

– Želja nam je da KK Rogatica nastavi sa kontinuitetom dobrog rada a siguran sam da će nova Uprava uraditi sve da omogući uslove za provođenje svih aktivnosti u klubu. Ekipa bilježi odlične rezultate u tekućoj sezoni, trenutno zauzimamo lidersku poziciju na prvoligaškoj tabeli sa realnim izgledima da sa prvog mjesta startujemo i u doigravanju za prvaka RS i plasman u Premijer ligu. Sigurno ćemo dati veliku podršku našim košarkašima da ostvare istorijski uspijeh i zaigraju u BiH eliti. Svakako da ćemo pokloniti i veliku pažnju radu sa mlađim selekcijama jer želimo da stvorimo bazu u sopstvenim redovima. Već sad imamo perspektivnu generaciju mladih košarkaša koja je nedavno na turniru u francuskom Lionu postigla zapažen uspjeh. Prelazimo sa riječi na dijela i sigurni smo da će naredni period biti uspješan za naš klub – istakao je novi predsjednik KK Rogatica Tomislav Batinić.