Trijumfom „Viziona“ završen XV Božićni turnir u malom fudbalu „Rogatica 2017“

14.01.2017.

bozicni-turnir-u-rogatici-2017-1

ROGATICA – Sinoć su odigrane završne utakmice XV Božićnog turnira u malom fudbalu „Rogatica 2017“. U finalnoj utakmici viđena je žestoka borba između domaćih ekipa „Vizion“ i „DOO Pečenica“. Utakmica je završena rezultatom 4:2 u korist „Viziona“, koji je pobjednik turnira. U borbi za treće mjesto sastali su se „Restoran 9“ iz Foče i „Majdov“ iz Mesića. Fočaci su odnijeli pobjedu i osvojili treće mjesto, rezultatom 5:3.

Najboljima su uručeni pehari, diplome i novčane nagrade: 1500 KM za prvo, 700 KM za drugo i 300 KM za treće mjesto. Proglašeni i nagrađeni su i: najbolji strijelac – Ognjen Pljevaljčić (Restoran 9), najbolji golman – Miloš Pandurević (Vizion) i najbolji igrač turnira – Nikola Mojović (Restoran 9).

bozicni-turnir-u-rogatici-2017-2

Organizator turnira bio je Centar za kulturu i sport „Radenko Mišević“ iz Rogatice, generalni pokrovitelj Opština Rogatica, a sponzor Šumsko gazdinstvo „Sjemeć“ iz Rogatice. Prema riječima Miša Sokolovića, predsjednika Organizacionog odbora turnira, turnir je protekao uspješno, u sportskom duhu i bez incidenata.

Uporedo sa ovim susretima, juče je odigran i turnir fudbalskih nada rođenih 2002. godine. Pobjednik turnira je „Mladost“ iz Rogatice. Drugo mjesto osvojio je „Bambi Soko“ iz Višegrada, a treće „Stakorina“ iz Čajniča. Najbolji strijelac ovog turnira bio je Andrija Janjić (Mladost), najbolji golman Boris Tanović (Bambi Soko), a najbolji igrač Đorđe Đurđević (Mladost).