„NovaTel“ donirao 25 stetoskopa bolnici Foči

SRNA - 29. decembra 2011. 058.ba

Bolnica - Foča

FOČA – Kompanija u oblasti telekomunikacija „NovaTel“ donirala je Dječijem odjeljenju Kliničko-bolničkog centra u Foči 25 stetoskopa, u okviru tradicionalne novogodišnje i božićne donacije. Direktor ove kompanije Svetislav Božić rekao je da stetoskopi, kao zajednička donacija sa „NovaTelovim“ najznačajnijim partnerom u BiH – „M:telom“, veoma potrebni u dijagnostici, a primjenjivi su i u obrazovanju i obuci budućih ljekara.

„Program novogodišnjih donacija pokrenuli smo prošle godine kada smo odustali od podjele novogodišnjih paketića našim poslovnim partnerima i budžet namijenjen za to duplirali i namijenili ustanovama koje vode brigu o djeci. Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti ovaj program donacija i na taj način podržati još mnogobrojne ustanove“, istakao je Božić.

Osim donacije u Foči, „NovaTel“ je donirala i 29 stetoskopa Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“ u Srbiji.

„NovaTel“ već 14. godinu uspješno posluje u oblasti telekomunikacija, a najveći dio svog poslovanja ostvaruje na teritoriji Srbije i Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: