Prihvaćen izvještaj o radu za prošlu godinu

SRNA - 31. januara 2012. 058.ba

Opština Foča

FOČA – Odbornici Skupštine opštine (SO) Foča jednoglasno su usvojili izvještaj o radu lokalnog parlamenta u prošloj godini.

Na sjednici je istaknuto da je SO u veoma teškom ekonomskom i socijalnom ambijentu uspješno realizovala sve smjernice programa rada, ne zaboravljajući odgovornost prema građanima.

Ocijenjeno je da će SO Foča, uprkos neusvajanju rebalansa prošlogodišnjeg budžeta i Prijedloga budžeta za ovu godinu, nastojati odgovorno, kao i do sada, da realizuje programske aktivnosti koje se tiču prije svega investicionih i razvojnih programa opštine, sa posebnim akcentom na zapošljavanje stanovništva.

Razmatrajući izvještaj o radu skupštinskih radnih tijela u prošloj godini, nisu prihvaćeni izvještaji komisije za vjerska pitanja i komisije za praćenje statusa penzionera.

Fočanski parlament usvojio je odluku o privremnom finansiranju na posljednjoj sjednici, koja je održana krajem decembra.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,