Održano regionalno takmičenje srednjih škola u košarci

12. марта 2012. 058.ba

MOI košarkaši Rogatica

VIŠEGRAD – U Višegradu je u nedelju održano regionalno takmičenje srednjih škola u okviru Malih olimpijskih igara.

Nastupilo je šest muških i jedna ženska ekipa. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa Srednje škole iz Rogatice koja je izborila plasman na završno takmičenje koje će biti održano u Trebinju. Drugo mjesto osvojila je ekipa Srednjoškolskog centra Pale, dok je treće mjesto osvojila ekipa srednje škole „Ivo Andrić“ iz Višegrada.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Okiljević iz ekipe Srednje škole Rogatica, dok je najbolji strijelac Stefan Lakić iz ekipe Srednje škole „Ivo Andrić“ Višegrad.

Zbog nedovoljnog broja prijavljenih ekipa plasman na finalno takmičenje direktno je izborila ekipa „gimnazije i Srednje stručne škole“ iz Istočne Ilidže.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,