Sajamski nastup u Beogradu u znaku Andrićgrada

Turistička organizacija Višegrad - 02. marta 2012. 058.ba

Sajam turizma u Beogradu - Višegrad 2012

VIŠEGRAD – U periodu od 23. do 26. februara 2011. u Beogradu je održan 34. Međunarodni sajam turizma ITTFA, na kome je učešće uzela i Turistička organizacija Višegrada, a u sklopu štanda Turističke organizacije Republike Srpske. Ove godine uređenje sajamskog štanda Republike Srpske bilo je inspirisano turističkim kompleksom “Andrićgrad” u Višegradu. Štand je uređen kulisama s motivom zidina Andrićgrada, kula, pozorišta, manastira i drugih građevina koje će se nalaziti o okviru ovog kompleksa posvećenog nobelovcu Ivi Andriću. Zahvaljujući tome možemo reći da je ovo bila najbolja i najzapaženija sajamska prezentacija Višegrada do sada, te da je Višegrad predstavljen u najboljem mogućem svijetlu.

Za sajamski nastup, pored već postojeće brošure sa sveobuhvatnom turističkom ponudom Višegrada, Turistička organizacija Višegrad pripremila je i novu tematsku brošuru o turističkoj pruzi uskog kolosijeka Višegrad – Mokra Gora, za koju postoji veliko interesovanje na turističkom tržištu Srbije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,