Prezentacija rezultata projekta o ekoturizmu

Agencije - 19. jula 2012. 058.ba

Tjentište

FOČA – U Foči će danas biti održana promocija rezultata postignutih u okviru projekta „Podrška razvoju ekoturizma u Nacionalnom parku „Sutjeska“, čija je vrijednost 413.060 evra, a koji sa 85 odsto finansira Evropska unija. Preostali dio sredstava obezbjeđuje Sarajevska regionalna razvojna agencija /Serda/, koja i provodi projekat u partnerstvu sa opštinom Foča i nevladinom organizacijom EU TAK iz Sarajeva.

Promocija će početi u 10.00 časova u prostorijama Centra za kulturu i informisanje, saopšteno je iz Serde.

Prisutnima će se obratiti Johan Hese, šef  Operativnog odjeljenja za ekonomski razvoj, prirodne resurse i infrastrukturu u Delegaciji EU u BiH, kao i predstavnici opštine Foča, Nacionalnog parka „Sutjeska“ i Serde.

Nakon uvodnog obraćanja, planirana je i prezentacija do sada postignutih rezultata, uručivanje diploma o završenoj edukaciji za planinske vodiče, te prezentacija turističkih programa Nacionalnog parka „Sutjeska“, izrađenih u okviru projekta, kao i novog veb-sajta Nacionalnog parka.

Planirano je i zvanično uručivanje neophodne opreme pripadnicima Goranske službe spašavanja iz Foče.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,