„Sjemeć“ poklonio opremu

Sreten Mitrović - 10. jula 2012. 058.ba

Ženski rukometni klub Rogatica

ROGATICA – U novoj sportskoj dvorani u kompleksu bivšeg „Roteksa“, predstavnici Šumskog gazdinstva „Sjemeć“ uručili su prošlog ponedeljka, 18 kompleta visoko kvalitetnih trenerki i isto toliko sportskih patika članicama ženskog rukometnog kluba „Rogatica“, koji se već više godina, iako u skromnim materijalnim i kadrovskim uslovima, uspješno takmiči u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske.

Novu opremu rukometašicama uz želju da u narednoj sezoni postignu još bolje rezultate, ali i da budu zdrave i ne zanemare učenje u školama, uručio je direktor „Sjemeća“ Milorad Jagodić.

– Rukometašice „Rogatice“ kraj posljednje takmičarske sezone dočekale su na četvrtom mjestu prvenstvene tabele. Od prvog mjesta dijelila su ih samo dva boda.

– Sve djevojke u našem klubu, a to nam je posebno drago, rođene su i žive u Rogatici. Radi se o učenicama osnovne i prvih i drugih razreda srednje škole. Samo je jedna student. Zbog toga smo i ubjeđenja da će se o njima još čuti, reče predsjednik kluba Novo Kosorić.

– Inače, pomoć „Sjemeća“, koji nas je i dosad pomagao u obezbjeđenju prevoza i na druge načine, dodao je on, dobro će nam doći u toku naredne prvenstvene sezone. Nadamo se da ćemo ovu i sve druge pomoći opravdati novim i još boljim rezultatima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,