Bjesovi gostuju u Rudom

14. avgusta 2012. 058.ba

Bjesovi

RUDO – Kultni rok bend Bjesovi iz Gornjeg Milanovca nastupiće 18. avgusta u Rudom u sklopu “Limske regate”, a u organizaciji Opštinske razvojne agencije Rudo.

Kao predgrupe Bjesova, nastupiće bendovi Voltera i Helm iz Priboja, Hesus Navas iz Rudog i DJ Tariq iz Priboja.

Ideja za organizaciju ovog koncerta potekla je od grupe mladih ljudi, muzičara iz Rudog, koji su željeli organizovati jedan rok koncert na kome će nastupiti bendovi iz Rudog i Priboja, a kao zvijezde večeri, nastupiće Bjesovi, rekao je Vladimir Čolaković, jedan od idejnih tvoraca ovog koncerta.

Pored koncerta koji je planiran za 18. avgust, u programu regate održaće se dvije odvojene sportske manifestacije, rafting Limom, i biciklistički karavan.

U planu je da učesnici regate naprave pauzu na plaži u Rudom gdje će za učesnike regate biti obezbjeđen ručak i osvježenje, da bi se nakon toga produžilo do Setihova gdje je i cilj regate.

Manifestacija “Limska regata” se održava u okviru realizacije projekta “Međunarodni Limski biatlon Priboj – Rudo – Setihovo” koji se odvija u okviru prekogranične saradnje Srbija – BiH – IPA Fond.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,