Peti međunarodni limski biatlon Priboj-Rudo-Setihovo

07. avgusta 2012. 058.ba

Limski biatlon

RUDO – Opštinska razvojna agencija Rudo i Turistička Organizacija Priboj i ove godine organizuju manifestaciju Peti međunarodni limski biatlon Priboj-Rudo-Setihovo, koja će se održati 18. i 19. avgusta 2012. godine.

Pomenuta manifestacija se odvija u okviru realizacije projekta „Međunarodni limski biatlon Priboj-Rudo-Setihovo“ u okviru prekogranične saradnje Srbija-BiH-IPA Fond.

Ova Manifestacija se sastoji iz dvije discipline, rafting (spust čamcima niz rijeku Lim) i biciklistički karavan (vožnja biciklima).

Svi koji žele da učestvuju već sada mogu da se prijave kako bi obezbjedili kompletnu neophodnu opremu za regatu i biciklistički karavan.

Regata niz rijeku Lim kreće u 11h. Učesnici biatlona bi napravili pauzu na plaži u Rudom, gdje bi svi bili posluženi pasuljom i sokovima. Nakon toga bi nastavili put prema Setihovu gdje bi bio cilj Manifestacije. Najveće zadovoljstvo bi bilo par kilometara prije Setihova, gdje bi prošli kroz buk “Valine”.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,