Turistička publikacija „Otkrijmo Drinu“

Agencije - 21. avgusta 2012. 058.ba

Kanjon Drine

VIŠEGRAD – Iz štame je danas u Višegradu izašla turistička publikacija pod nazivom „Otkrijmo Drinu“, koja je dio projekta Turističke organizacije ovog grada i nevladine organizacije „Oxfam“ iz Italije.“

Cilj ove publikacije jeste da se slikom i riječju promovišu prirodne ljepote višegradske opštine i njene okoline s posebnim akcentom na rijeku Drinu, Zeleniku – kako su je nekad zvali“, rekla je direktor Turističke organizacije Olivera Todorović.

Ona dodaje da je na ovoj način predstavljen kanjon Drine i Žepe, most na Žepi, plovni objekti koji stoje na raspolaganju turistima, kao i kampovi i stajališta pored rijeke.

Iz brošure se turisti mogu informisati i o mogućnostima lova i ribolova, smještaja, kao načinima kako posjetiti vjerske objekte i kulturno-istorijske spomenike.

Prva zvanična promocija publikacije „Otkrijmo Drinu“ planirana je krajem septembra na Sajmu turizma u Novom Sadu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,