Jasna Vidaković predstavila svoj predizborni program

20. septembra 2012. 058.ba

Jasna Vidaković - nezavisni kandidat

Svoj predizborni program, na konferenciji za štampu, predstavila Jasna Vidaković, nezavisni kandidat za odbornika u Skupštinu opštine Višegrad

PRIORITET-FORMIRANjE HUMANITARNOG FONDA

Predstavljajući svoj predizborni program na konferenciji za štampu, Jasna Vidaković, nezavisni kandidat za odbornika Skupštine opštine Višegrad, podsjetila je da se u Višegradu bavi najhumanijim pozivom ljekara preko 20 godina.

-Život i zdravlje nemaju cijene. Zato se namad da ću kao odbornik u lokalnoj skupštini Višegrada moći uticati da se u okviru opštinskog budžeta formira humanitarni fond za još kvalitetniju primarnu zdravstvenu zaštitu, kojim bi u velikoj mjeri građanima olakšali put do liječenja i besplatnih lijekova, te plaćanje skupljih operativnih zahvata, naglasila je Vidakovićeva.

Ona je izjavila da opština Višegrad taj fond može isfinansirati, najavljujući svoje zalaganje i za intenzivnije zapošljavanje mladih ljudi, posebno iz boračkih i socijalno ugroženih porodica, zatim za njihovu zaštitu od svih poroka.

-Kao odbornik Skupštine opštine Višegrad podržaću sve dobre i pozitivne prijedloge i inicijative od kojih će građani imati najdirektnije koristi, najavila je Vidakovićeva, očekujući da će birači prepoznati njenu iskrenost i humane namjere.

Jasna Vidakoviće je izjavila da će se istinski ponašati kao nezavisni odbornik, ne opredjeljujući se ni za jednu političku opciju i koaliciju, već prema dobrim programima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,