Jasna Vidaković predstavila svoj predizborni program

20.09.2012.

Jasna Vidaković - nezavisni kandidat

Svoj predizborni program, na konferenciji za štampu, predstavila Jasna Vidaković, nezavisni kandidat za odbornika u Skupštinu opštine Višegrad

PRIORITET-FORMIRANjE HUMANITARNOG FONDA

Predstavljajući svoj predizborni program na konferenciji za štampu, Jasna Vidaković, nezavisni kandidat za odbornika Skupštine opštine Višegrad, podsjetila je da se u Višegradu bavi najhumanijim pozivom ljekara preko 20 godina.

-Život i zdravlje nemaju cijene. Zato se namad da ću kao odbornik u lokalnoj skupštini Višegrada moći uticati da se u okviru opštinskog budžeta formira humanitarni fond za još kvalitetniju primarnu zdravstvenu zaštitu, kojim bi u velikoj mjeri građanima olakšali put do liječenja i besplatnih lijekova, te plaćanje skupljih operativnih zahvata, naglasila je Vidakovićeva.

Ona je izjavila da opština Višegrad taj fond može isfinansirati, najavljujući svoje zalaganje i za intenzivnije zapošljavanje mladih ljudi, posebno iz boračkih i socijalno ugroženih porodica, zatim za njihovu zaštitu od svih poroka.

-Kao odbornik Skupštine opštine Višegrad podržaću sve dobre i pozitivne prijedloge i inicijative od kojih će građani imati najdirektnije koristi, najavila je Vidakovićeva, očekujući da će birači prepoznati njenu iskrenost i humane namjere.

Jasna Vidakoviće je izjavila da će se istinski ponašati kao nezavisni odbornik, ne opredjeljujući se ni za jednu političku opciju i koaliciju, već prema dobrim programima.