Kolacija „Radikalno za narod“

RTRS - 30. septembra 2012. 058.ba

foča

FOČA – Kolacija „Radikalno za narod“ koju čine Srpska radikalna stranka i Narodna demokratska stranka ima konkretan program zapošljavanja ratnih vojnih invalida, rekao je na javnoj tribini u Foči kandidat ove koalicije za odbornika u Skupštini opštine Foča, Dragan Milanović.

„Uradićemo projekat i od Skupštine opštine obezbijediti infrastrukturu i uputiti ga Fondu za rehabilitaciju invalidnih lica u Prijedoru kako bi odobrio sredstva. Na takav način mogli bismo zaposliti oko 30 invalida“ – kaže Milanović.

Nosilac odborničke liste Radikalno za narod za Skupštinu opštine Foča Zoran Nikolić kaže da ponuđeni program stavljaju u funkciju razvoja Foče.

„Tako bismo našoj djeci obezbijedili bolju budućnost da ne moraju odlaziti u druge gradove ili zemlje. Imamo konkretan program u svim segmentima posebno u oblasti ekonomije i socijalne politike. Smatramo da je pravo vrijeme da se ostvari ozbiljan korak u realizaciji ovih naših ciljeva“ – istakao je Nikolić.

Na skupu u Foči na kojem je predstavljena i odbornička lista od 21 kandidata govorili su i predsjednici SRS RS Milanko Mihaljica i NDS-a Krsto Јandrić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,