Podrška kandidatu SNSD-a za načelnika opštine

11.09.2012.

Radisav Mašić

FOČA – Član Opštinskog odbora Srpske napredne stranke /SNS/ Foča Dragan Kovačević izjavio je danas da SNS sa odborničkom listom na predstojeće izbore izlazi samostalno, ali da će podržati kandidata SNSD-a za načelnika opštine Radisava Mašića.

“To je jednoglasna odluka i članstva i našeg odbora, koji smatraju da će izbor Mašića za načelnika eliminisati tenzije između skupštine i aktuelnog načelnika, što je osnovni preduslov da opština i grad krenu naprijed”, rekao je Kovačević novinarima.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Foča Radisav Mašić ocijenio je značajnom podršku SNS-a njegovoj kandidaturi i naglasio da je prioritet u njegovom programu rad na popravljanju nepovoljne demograFske slike foče.

Izborni slogan odborničke liste SNS-a u Foči glasi “Pokrenimo Foču”, a
ova stranka, kako je rečeno, na izbore izlazi sa najmlađom, ali i najperspektivnijom odborničkom listom, čiji je izborni cilj ući u lokalni parlament i pokrenuti promjene na svim nivoima lokalnog odlučivanja.

“Naši programski ciljevi se baziraju na otvaranju novih radnih mjesta u turizmu, sa akcentom na rafting i proizvodnju zdrave hrane, što je razvojna šansa ovog kraja. Opštinski budžet mora stimulisati i višečlane porodice formiranjem fonda za drugo, treće i četvrto dijete, a materijalno obezbjeđenje moraju imati djeca bez oba roditelja, roditelji dva poginula borca, te samohrani očevi i majke”, rekao je Kovačević.