Promocija Višegrada na poznatom web sajtu „Go travel“

07. septembra 2012. 058.ba

Višegrad

VIŠEGRAD – U Višegradu boravi Dr. Rami Dovrat, novinar GO TRAVELA, visoko pozicioniranog web-sajta koji pokriva širok spektar informacija o turizmu i mjestima koja su interesantna za putnike, potvrdila je Olivera Todorović, direktor Turističke oerganizacije Višegrad.

Ona dodaje da ovaj portal predstavlja izvrstan izvor infrmacija o kulturno-istorijskom nasljeđu, istoriji, gastronomiji, aktivnom turizmu, festivalima, kao i preporuke o specijalizovanim turama i turističkim aktivnostima širom svijeta.

-Prosječan čitalac portala GO TRAVEL je visoko obrazovan, starosti od 30-60 godina, srednjih i visokih prihoda, naglasila je Todorovićeva,dodavši da je Dovrat novinar koji je specijalizovan za siti-brejk ture sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem.

Višegrad je turistička destinacija koja je pobudila njegovo veliko interesovanje.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,