Dogovorena skupštinska većina od 12 odbornika

SRNA - 22. novembra 2012. 058.ba

Opština Rogatica

ROGATICA – Načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac rekao je Srni da je dogovorena skupštinska većina u Skupštini opštine koja će brojati 12 odbornika.

Puhalac je naveo da će većinu činiti četiri odbornika SDS-a, po dva PDP-a i Narodne stranke Radom za boljitak, te po jedan odbornik SNS-a, DNS-a, SDA i Partije ujedinjenih penzionera.

Skupština opštine Rogatica ima 19 odbornika.

Puhalac je istakao da je za vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti imenovan Darko Novaković, za v.d. načelnika Odjeljenja za opštu upravu Mišo Ikonić, za v.d. načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Zoran Čarkić, a za v.d. načelnika Odjeljenja za finansije Milovan Sorak.

On je naveo da će funkciju predsjednika Skupštine opštine obavljati Kemo Čamdžija, a sekretara Dragica Cvijetić, dok će zamjenik načelnika opštine biti Uzeir Kurtić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,