Fočanke na festivalu „Mali kompozitor – Banja Luka 2012“

18. новембра 2012. 058.ba

Sara i Milica - Mali kompozitor

FOČA – Na ovogodišnjem festivalu „Mali kompozitor“ koji će biti održan 20. novembra u Banjaluci, nastupiće i mlade Fočanke Sara Bokonjić i Milica Ivanović, učenice Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Foče.

Festival „Mali kompozitor“, koji se ove godine održava po 6. put, predstavlja manifestaciju u kojoj učestvuju djeca do 15 godina sa vlastitim kompozicijama kao interpretatori, autori teksta, muzike i aranžmana. Od više od tri stotine kompozicija koje su pristigle na konkurs, komisija festivala je za finalno veče odabrala 16, među kojima i Sarinu i Milicinu kompoziciju „Daj mi čitav svijet“.

Festival će biti održan na velikoj sceni Dječijeg pozorišta Republike Srpske, sa početkom u 17 sati, uz direktan tv prenos.

Sara i Milica su učenice Osnovne muzičke škole kod profesora Veljka Mastila, a do sada su učestvovale na nekoliko koncerata koje su učenici ove škole priređivali u Foči.

Za predstavnice Foče na ovom festivalu možete glasati putem SMS poruke na broj 091 51 01 01 sa tekstom poruke GL 9.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,