Održana sjednica PSD „Stolac“ [FOTO]

12. februara 2013. 058.ba

Planinari Stolac - Višegrad

VIŠEGRAD – Članovi planinarsko-sportskog društva „Stolac“ iz Višegrada održali su u nedelju redovnu godišnju sjednicu u planinarskom domu u Gostilji na kojoj su izabrali članove Radnog predjedništva kao i nove organe unutar društva.

Na dnevnom redu usvojeni su izvještaji o materijalno-finansijskom poslovanju, o radu društva u 2012. godini, kao i program rada za 2013. godinu.

Za članove Radnog predsjedništva izabrani su Branislav Topalović, Žarko Krsmanović i Miroslav Krsmanović.

Nakon što je jednoglasno usvojena tačka dnevnog reda koja se tiče osnivanja novog organa unutar drušva, izabrani su i njegovi članovi. Novi članovi predsjedništva PSD “Stolac” su Miroslav Šušnjar, Janko Samouković, Sandra Šušnjar, Igor Mučibabić, Miloš Mašić, Milan Komad i Miroslav Krsmanović.

Za nove članove nadzornog odbora izabrani su Brane Topalović, Dragan Kostić i Vojislav Ičagić.

Članovi PSD “Stolac” iskoristili su lijepo vrijeme krenuvši put Planinarskog doma u Gostilji gdje su pored održane sjednice iskoristili priliku za ugodno druženje.

[royalslider id=“63″]

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslav Šimšić

Rođen u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Student četvrte godine Filozofskog fakulteta na Palama, odsjek novinarstvo.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslav Šimšić

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,