Reprezentativac BiH Darko Rosić prešao u SAK „Rogatica“

Zoran Janković - 21. februara 2013. 058.ba

Darko Rosić-atletičar

ROGATICA – Seniorski atletski reprezentativac i prvak BiH na 800 m Darko Rosić, posle niza više nego uspješnih godina provedenih u AK „Glasinac“ sa Sokoca, novi je (stari) član Srpskog atletskog kluba „Rogatica“ (SAK „Rogatica).

Na osnovu sporazuma dva bratska i komšijska kluba, koji godinama uspješno sarađuju na svim poljima, Rosić, koji je inače rođen i živi u Rogatici, bez ikakvog obeštećenja dobio je uredne papire: ispisnicu iz AK „Glasinac“ i registraciju u SAK „Rogatica“.

Prema riječima trenera rogatičkih atletičara Dejana Mićevića Rosićev prelazak u SAK „Rogatica“ predstavlja ogromano pojačanje za klub.

„Pored skakačice Tanje Marković sada imamo još jednog seniorskog reprezentativca BiH. Time smo potvrditi da i finasijski „siromašan“ klub svojom organizovanošću, stručnim radom i postignitim rezultatima može da se nađe i ispred klubova sa mnogo većim budžetima, kako u samoj Rogatici tako i šire“ rekao je Mićević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,