Turistička organizacija opštine Foča na sajmu turizma u Beogradu

Opština Foča - 27. februara 2013. 058.ba

Foča na sajmu turizma u Beogradu

FOČA – Na 35. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 21. do 24. februara učestvovalo je 1000 izlagača iz 46 zemalja, među kojima je bila i Turistička organizacija Republike Srpske.

Na ovoj četverodnevnoj smotri turizma, koja je i najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi, turistički potencijali i usluge Republike Srpske predstavljeni su na štandu Turističke organizacije RS (TORS) na kojem je i svoj promotivni materijal izložila i Turistička organizacija opštine Foča.

Na štandu TORS-a, pored ostalih potencijala veoma efektno su bili istaknuti detalji turističkih atraktivnosti naše opštine: detalji iz Nacionalnog parka „Sutjeska“, pješčane piramide, slike Maglića i jezera Zelengore, prašume Perućice kao i rafting Tarom sa ponudom avanturističkog turizma, koji uvijek budi inetersovanje.

I ove godine, Sajam turizma u Beogradu bio je izuzetno posjećen, a partener Srbiji u organizaciji Sajma bilo je Ministarstvo turizma Republike Njemačke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,