Turistička organizacija Višegrada na sajmu Turizma u Pragu

Turistička organizacija Višegrad - 13. februara 2013. 058.ba

Promo materijal - Turistička organizacija Višegrad

VIŠEGRAD – U okviru potpisanog sporazuma o saradnji sa Ustečkom regijom iz Republike Češke, Turistička organizacija Republike Srpske bila je organizator učešća na sajmu turizma Holiday World koji se održavao u Pragu u periodu od 07-11.02.2013. god.

Na zajedničkom štandu pored predstavnika TORS-a, Turističke zajednice BiH, učešće su uzeli i predstavnici turističkih organizacija Višegrada i Bijeljine.

Turistička organizacija Višegrad u Pragu

Prvog dana sajma naš štand su posjetili predsjednik Ustečke regije gosp. Oldrih Bubenicek, Jaroslav Foldina, poslanik u narodnoj skupštini Češke, inače inicijator ove saradnje, kao i ambasador BiH u Češkoj gosp. Nedeljko Bilić sa saradnicima.

Tokom svih sajamskih dana vladalo je veliko interesovanje posjetilaca za turističke znamenitosti Višegrada, prije svega za čuvenu ćupriju na Drini, spomenik sa liste UNESCO-a, novi turistički proizvod Andrićgrad, te vožnju uskotračnom prugom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,