Kontrola paljenje vatre na otvorenom

06. marta 2013. 058.ba

Požar

VIŠEGRAD – Iz Javne ustanove „Teritorijalna vatrogasna jedinica Višegrad“ upozoravaju građane da prilikom čišćenja i paljenja korova budu maksimalno oprezni, zbog svoje bezbjednosti i mogućnosti izbijanja požara.

Građani se podsjećaju da je Skupština opštine Višegrad donijela odluku o mjerama zaštite od požara, kojom su predviđene kazne za svako paljenje vatre na otvorenom prostoru, ako ugrožava objekat, šumu, ljude, a posebno u periodu od 1. aprila do 1. oktobra, kada je na snazi potpuna zabrana paljenja vatre na otvorenom prostoru.

Iz „Teritorijalne vatrogasne jedinice Višegrad“ apeluju na građane da poštuju pomenutu odluku, zbog vlastite sigurnosti i zaštite imovine, uz podsjećanje da se uvode višestruke kontrole na terenu, uz naplatu prekršajnih kazni.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,