Završna konferencija projekta „Razvoj održivog turizma i zaštita životne sredine“

Opština Foča - 01. marta 2013. 058.ba

Razvoj održivog turizma i zaštita životne sredine

FOČA – Juče je u novootvorenom Partnerskom centru za posjetioce na Šćepan Polju održana završna konferencija projekta prekogranične saradnje pod nazivom „Razvoj održivog turizma i zaštita životne sredine na sjeveru Crne Gore i jugu Bosne i Hercegovine“.

Projekat koji je finansirala Evropska unija, proveden je od strane NVO COSV, kao vodećeg aplikanta, Nacionalnog parka „Sutjeska“ kao drugog aplikanta, te Nacionalnog parka „Durmitor“ kao partnera.

Na završnoj konferenciji su se predstavili postignuti rezultati, razmijenila stečena iskustva i istakao značaj odživog turizma u narednom periodu na teritoriji na kojoj se realizovao projekat. U sklopu završne konferencije uručena su priznanja „Znak kvaliteta“.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici svih učesnika u Projektu: NVO-a Cosv, NP Sutjeska i Durmitor,opština Foča i Plužine, TO Plužina i Foče,turistički privrednici kojima su dodijeljena priznanja „Znak kvaliteta“, predstavnik Zajedničkog tehničkog sekretarijata iz Sarajeva i predstavnici medija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,