Radio „Višegrad“ proslavio krsnu slavu

SRNA - Radoje Tasić - 07. aprila 2013. 058.ba

Radio Višegrad - slava

VIŠEGRAD – Zaposleni u Radio „Višegradu“ proslavili su danas krsnu slavu ovog lokalnog glasila – Blagovijesti.

Vršilac dužnosti direktora ovog medija Stojanka Nikolić rekla je da je Radio „Višegrad“, koji postoji 21 godinu, danas moderan medij.

„Radio Višegrad danas je moderna radio-stanica koja emituje kvalitetan program devet časova dnevno sa zanimljivom programskom šemom i jedina je u ovoj regiji koja direktno prenosi zasjedanja Skupštine opštine“, navela je Nikolićeva.

Ona je istakla da će ovih dana, poslije devet preseljavanja, radio dobiti svoje prostorije u bivšoj renoviranoj zgradi policije.

Nikolićeva je istakla da o programu ovog radija brinu poznati novinari i profesionalci, zahvaljujući čemu nikada nije bilo kazni ni pritužbi na njegove programske sadržaje.

U Radio „Višegradu“, čiji je osnivač opština, stalno je zaposleno sedam radnika. Ovaj radio je bio prva radio-stanica 1992. godine u gradu na Drini i Rzavu. Iz njega je već naredene godine stvorena i Televizija „Višegrad“ koja je emitovala program šest godina.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: