Rogatica deklasirala Borju

07.04.2013.

ŽRK Rogatica

ROGATICA – Na otvaranju proljećnog dijela prvenstva pred svojom publikom Rogatičanke su nanijele težak poraz gošćama iz Teslića.

Samo u prvih desetak minuta utakmice ekipa Borja je uspjevala da održava rezultat, bilo je 4:4 a onda su se Rogatičanke raspucale i iz minuta u minut povećavale prednost pa se na odmor otišlo pri rezultatu 14:10.

Domaći tim je u drugom dijelu nastavio sa odličnom igrom, rešetale su rukometašice Rogatice protivničku mrežu a koliki je učinak gošći bio u nasatavku susreta govori podatak da su postigle samo četiri gola za 30 minuta igre, dok se domaća ekipa zaustavila na 28 postignutih pogodaka, tako da je razlika na kraju duplirana.

Nakon prošlonedjeljnog trijumfa u Dobju a potom pobjedom nad Borjom iz Teslića, ŽRK Rogatica je najavila da će biti jedan od glavnih kandidata u borbi za najviši plasman u prvoligaškom karavanu RS.

ŽRK Rogatica – ŽRK Borja 28:14 (14:10)

Sportska dvorana u Rogatici.
Gledalaca: 150.
Sudije: Ognjen Zirojević i Nemanja Kolaković (I.Saarajevo).
Sedmerci: Rogatica 2 (2), Borja 2 (2).
Isključenja: Rogatica 2. min., Borja -.

Rogatica: Ćaćić, M.Miličević 1, Sn.Kačarević, Gogić, Kulić 7, A.Delić 2, Hršum, Janković 3, T.Delić, N.Miličević 2, Rakić, S.Kačarević, Sokolović 13, Cvijetić.

Borja: Suvajac, Dušanić, Stjepanović, Simić 2, S.Svić, Jelić, M.Jovičić 6, Babić, Milivojević 4, D.Jovičić, Cocić 2.