Rukometašice Rogatice poražene u Kozarskoj Dubici

21.04.2013.

ŽRK Rogatica

Derbi pripao Knežopoljki

ROGATICA – U najinteresantnijem susretu 10. kola I lige RS odigranom u Kozarskoj Dubici, trećeplasirane Knežopoljke su savladale drugoplasiranu Rogaticu 29:24 i zamijenile mjesta na tabeli.

Ovom pobjedom ekipa iz Kozarske Dubice se približila vodećoj ekipi Radnika, dok su Rogatičanke znatno umanjile šanse za osvajanje titule i plasman u BH elitu.

Domaći tim je tokom cijelog susreta imao prednost, nešto veću razliku su napravili polovinom prvog dijela kada je rezultat bio 6:2.

Knežoploljka je do kraja prvog poluvremena sačuvala stečenu razliku pa se na odmor otišlo pri rezultatu 12:9.

I u nastavku derbija mnogo iskusniji sastav domaćeg tima je dominirao, pet minuta prije kraja vodio sa osam poena prednosti a ipak u finišu meča Rogatičanke su zaigrale nešto angažovanije i uspjele da ublaže poraz pa je na kraju na semaforu stajalo 29:24.

U domaćem timu se istakla Mihaljevićka sa devet postignutih golova dok je u gostujućem sastavu dominirala Kulićka sa deset postignutih pogodaka.

ŽRK Knežopoljka – ŽRK Rogatica 29:24 (12:9)

Sportska dvorana u Kozarskoj Dubici.
Gledalaca 200.
Sudije: Miljević i Todorinović (Prijedor).
Isključenja: Knežopoljka 14, Rogatica 10 minuta.
Sedmerci: Knežopoljka 5 (5), Rogatica 5 (4).

Knežopoljka: Gušič, Kondić, Đenadija 1, Trkulja 2, Borojević, Rodić 5, Marković, Timarac, Jošanović 3, Mišić 5, Međed 1, Toroman 3, Janković, Mihaljević 9.

Rogatica: Ćaćić, M.Miličević 1, Sa.Kačarević, Gogić, Kulić 10, A.Delić 1, N.Miličević, Rakić, Sokolović 7, Cvijetić, S.Kačarević, Janković 2, T.Delić 3.