Startovala rogatička škola streljaštva

09.04.2013.

Streljački klub Rogatica

Kaljenje mladih strijelaca

ROGATICA – Kao što je bilo najavljivano ovih dana, sa radom je krenula škola streljaštva u organizaciji streljačkog kluba Rogatica.

Školom rukovodi iskusni instruktor i trener streljaštva Zdravko Šubara kome u radu pomažu već prekaljeni strijelci ovog kluba Jovana Nedić i Marko Ostojić.

– Zadovoljni smo odzivom jer trenurtno u školi imamo oko dvadesetak polaznika u svim uzrastima i kategorijama, naravno najviše je školske omladine. Održali smo već dva treninga i odmah u startu smo primjetili da imamo talentovanih takmičara koji će se kaliti kroz rad u ovoj školi, a prave rezultate bi trebali očekivati za par mjeseci. Ovim upis nije zaključen svi zainteresovani će se moći priključiti školi sve do 1. maja a prijave se vrše u streljani ul. Srpske Sloge bb (Stara zgrada škole učenika u privredi, pored starog igrališta Mladost). Želimo da stvorimo jaku konkurenciju i svi koji imju afinitete prema ovom atraktivnom sportu dobro su došli – rekao je Zdravko Šubara predsjednik i trener SK Rogatica.