Startovala rogatička škola streljaštva

09. aprila 2013. 058.ba

Streljački klub Rogatica

Kaljenje mladih strijelaca

ROGATICA – Kao što je bilo najavljivano ovih dana, sa radom je krenula škola streljaštva u organizaciji streljačkog kluba Rogatica.

Školom rukovodi iskusni instruktor i trener streljaštva Zdravko Šubara kome u radu pomažu već prekaljeni strijelci ovog kluba Jovana Nedić i Marko Ostojić.

– Zadovoljni smo odzivom jer trenurtno u školi imamo oko dvadesetak polaznika u svim uzrastima i kategorijama, naravno najviše je školske omladine. Održali smo već dva treninga i odmah u startu smo primjetili da imamo talentovanih takmičara koji će se kaliti kroz rad u ovoj školi, a prave rezultate bi trebali očekivati za par mjeseci. Ovim upis nije zaključen svi zainteresovani će se moći priključiti školi sve do 1. maja a prijave se vrše u streljani ul. Srpske Sloge bb (Stara zgrada škole učenika u privredi, pored starog igrališta Mladost). Želimo da stvorimo jaku konkurenciju i svi koji imju afinitete prema ovom atraktivnom sportu dobro su došli – rekao je Zdravko Šubara predsjednik i trener SK Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,