Rogatički atletičari u Tiranu putuju kao reprezentativci BiH

Zoran Janković - 23. маја 2013. 058.ba

Tanja Marković i Dejan Mićević

ROGATICA – Selektori muške i ženske atletske reprezentacije BiH, nakon konsultacija sa nacionalnim trenerima i klubovima, a na osnovu do sada postignutih rezultata na posljednjim atletskim takmičenjima, odredili su spisak BiH atletičara za učešće na međunarodnom atletskom mitingu „Kup Robert Emijan“ koje će se u nedjelju 26.05.2013. god održati u glavnom gradu Albanije Tirani.

Na spisku reprezentacije nalaze se i predstavnici SAK „Rogatica“ skakačica u dalj Tanja Marković i nacionalni trener za skokove Dejan Mićević, koji će zajedno sa predsjednikom ASBiH g.din Neđom Đurovićem predstavljati i zvaničnu atletsku delegaciju BiH na ovom mitingu.

Markovićeva i Mićević na put kreću u subotu u ranim jutarnjim satima, a njihov povratak, nadamo se sa dobrim rezultatima, očekuje se u utorak.

Apelu za pomoć Atletskog saveza BiH u vidu pokrića djela troškova prevoza atletskih reprezentativaca za odlazak u Tiranu odazvao se i načelnik opštine Rogatica Tomislav Puhalac kao i SD „Mladost“ u vidu pomoći reprezentativki Tanji Marković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,