Tokom vikenda atletičari SAK „Rogatica“ izuzetno aktivni

Zoran Janković - 20. маја 2013. 058.ba

Tanja Marković Jumper u Beranama

ROGATICA – U Beranama je, u subotu 18.05.2013. godine, održan 1. međunarodni atletski miting „Berane 2013“. Učešće je uzelo 90 atletičara iz Bosne i Hercegovine i RS, Crne Gore i Hrvatske među kojima je bila i predstavnica SAK „Rogatica“ Tanja Marković.

Izvandrednim skokom od 5m i 86cm Markovićeva je ubjedljivo trijumfovala i u poslednjih 15 dana dva puta se približila svom najboljem rezultatu od 5m i 88 cm, koji je ujedno i drugi rezultat u istoriji BiH atletike – skoku u dalj.

Narednog vikenda Markovićevu očekuje, najvjerovatnije, nastup na Kupu Evropskih Šampiona u Slovačkoj, koji zavisi isključivo od finansiskih prilika u Atletskom savezu. Ako Savez ne bude u prilici finanisra ovaj odlazak onda će se Markovićeva odazvati pozivu organizatora za učećše na Međunarodnom atletskom miting u Albaniji (Tirana) koji je na programu u nedjelju 26.05.2013. godine.

U isto vrijeme svoj nastup imale su i mlađe članice SAK „Rogatica“ koje su proteklog vikenda na stadionu Koševo u Sarajevu uzele učešće na mlađem juniorskom Prvenstvu BiH. Najbolji rezultat i plasman je ostvarila skakačica u vis Biljana Rakić zauzevši 4 mjesto.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,