Zatvoren DIS – FEST 2013

Andrićgrad - 12. маја 2013. 058.ba

DIS FEST u Andrićgradu

ANDRIĆGRAD – Predstavom “Obična ljubavna priča“ DIS – teatra iz Banjaluke, sinoć je zatvoren trodnevni festival amaterskih pozorišta pod nazivom “DIO STVARNOSTI“. Festival edukativnog karaktera, čijie su radionice pohađali i učenici srednje škole “Ivo Andrić“ iz Višegrada, bio je smješten u Andrićgradu.

Polaznici radionica imali su priliku da rade sa pozorišnom rediteljkom Sunčicom Milosavljević iz Beograda, inače jednom od najpoznatijih edukatora i predavača u krugu amaterskih pozorišta.

Gospođica Milosavljević je istakla da je zadovoljna grupom koja je pohađala radionice i posebno pohvalila višegradsku srednjoškolce i naglasila da su jako talentovani te da za njih ima nade u pozorišnoj umjetnosti ukoliko se u životu opredijele za glumu.

Grupa višegradskih srednjoškolaca će učestvovati u završnom performansu projekta zajedno sa još 150 učesnika koji će ovog ljeta, u periodu od 27. jula do 1. avgusta, biti priređen banjalučkoj publici na Kastelu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,