Mićević prvi u Beogradu

04. juna 2013. 058.ba

Tanja Marković i Dejan Mićević

Tanja Marković i Dejan Mićević

ROGATICA – U organizaciji Atletskog saveza Srbije i asocijacije Atletskih veterana Srbije, u subotu u Beogradu, održano je 1. kolo Atletske veteranske EX-YU lige za 2013. godinu.

Skakački veteran SAK „Rogatica“ Dejan Mićević, u disciplini skok u vis sa preskočenih 165 cm u kategoriji „M.50“, osvojio je prvo mjesto. Takođe je ispunio i jednu od dvije zadate norme od preskočenih 150 cm za učešće na balkanskom veteranskom prvenstvu koje će se od 6. do 9. septembra održati u Zagrebu.

Sledeća takmičenja atletskih EX-YU veterana su u BiH (Sarajevo), Hrvatska (Rijeka) i Slovenija (Celje).

„U Beograd sam otišao prevashodno da bi ispunio normu od 150 cm zbog učešća na „Balkanijadi“, ali ni sama pobjeda nije bila upitna jer sam se trenirajući svoje pulene i sam pripremao za ovu sezonu. Uzeću učešće i u Sarajevu i u Rijeci, Celje mi je malo daleko, a onda ću se pripremiti za odlazak na „Balkanijadu“ gdje ću pokušati da povratim izgubljenu titulu prvaka Balkana, koju sam izgubio 2011. godine u slovenačkim Domžalama. Takođe ću pokušati i napasti rekord igara od 162 cm u kategoriji M.50“ – izjavio je za opstinarogatica.com Dejan Mićević.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,