Novi serijal Radio Višegrada „Biografija srpskih velikana“

18. jula 2013. 058.ba

Nikola Tesla

NIKOLA TESLA – ŽIVOT I NAUČNA OTKRIĆA

VIŠEGRAD – ​Nakon uspješno realizovanog serijala „Radio roman“ i „Radio pripovjetke“, posvećene stvaralaštvu nobelovca Ive Andrića i „Istorijska dokumenta“, vezana za Sarajevski atentat, Redakcija Radio Višegrada počev od ponedeljka, 21. jula do 30 jula, u devet nastavaka emituje novi serijal pod nazivom „Biografija srpskih velikana“.

​U ovom serijalu, koji će se emitovati u terminu od 16,35 časova, podsjetićemo vas na životni put i naučna otkrića Nikole Tesle koja su bukvalno promjenila svijet.

​Serijal „Biografija srpskih velikana“ posvećen Nikoli Tesli pripremaju i realizuju Milica Kusmuk, Slavko Heleta i Danijela Ristić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,