Zajednički koncert KUD „Prosvjeta“ Rudo i KUD „Stevan Knićanin“ Knić

Veliša Ranitović - 25. avgusta 2013. 058.ba

KUD Rudo - Šumarice

RUDO – U subotu 24. avgusta 2013. godine u sali doma kulture Knić održan je zajednički koncert KUD „Prosvjeta“ iz Rudog i KUD „Stevan Knićanin“ iz Knića.

Na ovaj način Ruđani su uzvratili posjetu svojim prijateljima iz Knića, koju su Knićani imali u Rudom krajem aprila.

U prepunoj sali doma kulture Knić, mladi oba društva pjesmom i igrom, zabavljali su publiku preko dva sata. Nagrađeni su dugim aplauzom. Posle koncerta svoje druženje nastavili su u jednoj Knićanskoj diskoteci duboko u noć.

Predsjednik KUD-a „Stevan Knićanin“ gospođa Snežana Krunić kao znak trajne saradnje i prijateljstva uručila je povelju direktoru centra za kulturu Rudo, Iliji Lučić.

KUD Rudo - Oplenac

Drugog dana članovi oba društva posjetili su Spomen park „Šumarice“ u Kragujevcu i crkvu na Oplencu.

Nakon toga uslijedio je zajednički ručak u sali osnovne škole U Kniću.

Ispred delegacije Rudog zahvalio se zamjenik načelnika Opštine Rudo, gospodin Vidaković Mitar, uz poziv da se ova saradnja nastavi.

I na kraju pozdravljanje i rastank. Ti zagrljaji poljubci i poneka suza, dirnuli su sve prisutne na ispraćaju. Ko se kome dopao, svidjeo ili zaljubio, saznaćemo u novim susretima i vremenu koje slijedi.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,