TO Višegrad nastupila na novosadskom sajmu turizma

Turistička organizacija Višegrad - Branislav Andrić - 07. oktobra 2013. 058.ba

Novosadski sajam

VIŠEGRAD – U periodu od 3. do 6. oktobra u Novom Sadu održan je 46. Međunarodni sajam turizma na kome je učešće uzela i Turistička organizacija Višegrada.

To Višegrad je nastupila u okviru štanda Turističke organizacije Republike Srpske. Na sajmu je promovisana i nova brošura pod nazivom „Turistička destinacija Višegrad“, u kojoj je predstavljena integralna turistička i ugostiteljska ponuda opštine Višegrad. Novosadskom sajmu turizma prisustvovao je i načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković.

Nacelnik Miskovic na NS sajmu

Međunarodni sajam turizma, svojim izložbenim dijelom, te bogatim pratećim stručnim programom, kao i zabavnim aktivnostima za široku publiku, važan je marketinški alat za sveobuhvatno predstavljanje turističkih destinacija i usluga.

Koncepcija Sajma turizma u Novom Sadu, doprinijela je afirmaciji te priredbe kao najpoznatijem mjestu koje promoviše banje i klimatske centre u zemlji, zimsku turističku ponudu Srbije i regiona, vjerski turizam…

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,