Rukometašice Rogatice nastavile uspješnu seriju

04.11.2013.

ŽRK Rogatica - ženski rukometni klub

ROGATICA –  Za Rogatičke rukometašice nema prepreka, u derbiju koji je to bio samo na papiru, deklasirana je i ekipa Leotara sa visokih 11 poena razlike, na kraju je na semaforu stajalo 31:20.

Gošće iz Trebinja su uspijele samo u prvom dijelu susreta  da pariraju razigranim Rogatičankama, ali ipak domaći sastav je na odmor otišao sa prednošću od dva poena razlike, bilo je 15:13.

U nastavku susreta na parketu rogatičke dvorane postojao je samo jedan tim i u furioznom naletu Rogatičnake su prosto rešetale mrežu gola Leotara, što je na kraju rezultiralo i visokom pobjedom.

U domaćem sastavu najubojitija je bila Dejana Kulić koja je postigla čak 14 poena, dok je u gostujućem sastavu nešto bolja od ostalih bila Dragana Berak sa devet postignutih golova.

Na kraju treba dodati da su u prva četiri kola na otvaranju nove sezone Rogatičanke zabilježile maksimalan broj pobjeda i nalaze se na čelu proligaške tabele RS.

I Liga RS za rukometaćice IV kolo

ŽRK Rogatica – ŽRK Leotar 31:20 (15:13)

Sportska dvorana u Rogatici .Gledalaca 100 .Sudije Saša Bijeljić i Miroslav Tovilović (Doboj). Delegat: Dragan Semiz (Novo Goražde)

Isključenja: Rogatica 4. Leotar: 6 minuta .Sedmerci Rogatica2 (2) Leotar 4 (4)

ŽRK Rogatica: Nerić, Sa.Kačarević 3, Gogić.Kulić 14, A.Delić 4, Hršum 2,

Marijanović, T.Delić 3, Cvijetić, Rakić, S.Kačarević, Sokolović 5.

ŽRK Leotar: Šarenac, Gurović, Zubac, Berak 9, Vukanović 1 ,Nišković 5,

Anđušić, Jegdić 3, Merotić, Milišić 1, Gažina, Sekerez 1.