Prijem kod načelnika

Opština Foča - Nataša Miletić - 31. decembra 2013. 058.ba

Prijem za načelnike i direktore u Foči

FOČA – Načelnik opštine danas je organizovao prijem za načelnike opštinskih odjeljenja i direktore ustanova i preduzeća čiji je osnivač opština.

Svi prisutni su saglasni da je saradnja opštine sa ustanovama u Foči na visokom nivou i da će taj trend biti nastavljen.

Načelnik Mašić je rekao da je iza nas teška godina u kojoj je budžet bio opterećen zaostalim obavezama, neke od tih obaveza su još uvijek aktuelne, te da je bio socijalno osjetljiv, pa se o ugroženim kategorijama najviše vodilo računa.

– Vjerujem da će opštinska vlast sa svojim ustanovama odgovoriti potrebama građana. U novoj godini vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje, uspjeh i napredak u poslu. Mi smo tu da sve nivoe društva razvijemo koliko smo u mogućnosti i nadam se da ćemo svi dati maksimum da se naša opština razvija i napreduje – rekao je načelnik Mašić u obraćanju.

Budžet opštine usvojen je na decembarskoj sjednici SO Foča i projektovan je prema potrebama građana, a direktori opštinskih ustanova su tu da kroz svoje aktivnosti i djelovanje organizuju poslove na korist grada i građana, rečeno je na novogodišnjem prijemu kod načelnika opštine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: