Rogatičanke priželjkuju polufinale

12.12.2013.

ŽRK Rogatica - ženski rukometni klub

ROGATICA – Nakon uspješno okončane polusezone u prvoligaškom karavanu RS pred rukometašicama Rogatice je posljednji ovosezonski izazov. U okviru četvrtfinala Kupa Republike Srpske “Malene” su domaćin bijeljinskom Radniku.

– Želja nam je da dobre prvenstvene rezultate nastavimo i u najmasovnijem takmičenju. Dolazi nam protivnik po mjeri, rukometašice Radnika su članice BH elite i to dovoljno govori da nas ne očekuje nimalo lak zadatak. Gošće vrlo dobro poznajemo jer smo u protekloj sezoni bili ljuti rivali kada smo se borili za titulu. Tada su Bijeljinke bile spretnije i sretnije i ostvarile zacrtani cilj. Svakako da nam je i to dodatni motiv za revanš.

Ekipa Radnika nije pretrpjela veće izmjene u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, naš tim je u međuvremenu napredovao i dobio na kvlitetu. Zato očekujemo neizvjestan meč u kome borbenom igrom i zalaganjem možemo ostvariti novi uspjeh. Svakako da očekujemo i podršku vijernih navijača sa kojima ćemo na kraju, nadamo se, zajednički proslaviti pobjedu – istakla je Anđela Delić, kapiten rogatičkih rukometašica.

Utakmica između rukometšica Rogatice i Radnika igra se u subotu 14. decembra u rogatičkoj sporskoj dvorani, sa početkom u 17 časova.